De 3 miljoen overstappers per jaar op alleen Energie bewijzen dat overstappen tegenwoordig helemaal niet meer moeilijk is en door de hoge welkomstpremies financieel zeer interessant kan zijn. Je oude polis of contract wordt namelijk automatisch door je nieuwe leverancier of opgezegd en de tarieven zijn vooraf duidelijk en all-in prijzen.

Doordat bedrijven premie’s betalen voor het aanbrengen van nieuwe klanten zijn er inmiddels verschillende vergelijkings website’s op internet te vinden. OverstapPremie.nl maakt het verschil door naast een echte onafhankelijke vergelijking een deel van deze premie in de vorm van een Bol.com cadeaukaart terug aan de klant te geven. Dit kunnen wij doen doordat we weinig adverteren en onze weg proberen te vinden via mond op mond reclame. Wij hopen dan ook dat u een goede ervaring met overstap premie krijgt, al uw kennissen over OverstapPremie.nl verteld en een goede review achterlaat.

OverstapPremie.nl is volledig onafhankelijk. Uw nieuwe contract sluit u dan ook direct af bij de door u gekozen energie leverancier of provider, dit is in verband met uw privacy wel zo veilig en levert bovendien de scherpste aanbiedingen op in onze vergelijkingen.

Op de deze pagina vind u een overzicht van alle overstap vergoedingen die OverstapPremie.nl u terug betaald in de vorm van een Bol.com cadeaukaart. Deze betalen wij direct nadat de eerste factuur is geïncasseerd of is betaald, u hoeft hier dus geen jaar op te wachten. De status van uw overstap vind u op deze pagina. Het bedrag van alle niet geclaimde overstappen maken wij 1 keer per jaar over het Rocky Mountain Institute.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij voor tevreden klanten gaan, het loont om ieder jaar over te stappen en we zien u dus graag ieder jaar terug. In onze ogen is het hebben van een goede dienstverlening belangrijker dan de grootste te zijn en we hopen op een positieve review op Trustpilot.com